Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Chello 60tabl - Mezina

Chello 60tabl - Mezina
Heter nu Chello B6 Vitamin 60tabl
Tillverkare:
Mezina

Produktinformation

Chello och Chello Forte är två olika sorters ”cocktails” av örter. De naturliga och verksamma ingredienserna hjälper mot dina besvär så att du kan känna dig fräsch och attraktiv, utan att behöva oroa dig för obehagliga värmevallningar och generande svettlukt. Helt enkelt för dig som vill vara på topp och leva ett harmoniskt liv.

Två produkter - större valmöjlighet
Chello (grön) och Chello Forte (röd) är två olika produkter designade för att lindrar samma typ av besvär. Skillnaden ligger i innehållet.

Chello (grön) är främst baserad på kinesisk kvanne och rödklöver.

 

Kinesisk kvanne (Angelica sinensis) är enligt kinesisk urtradition en excellent ört för alla kvinnor, och har även benämnts som ginseng för kvinnor. Av kinesisk kvanne kan således kvinnor förvänta sig en mer övergripande effekt mot besvären i övergångsåldern. I rödklöver (Triofolium pratense) har Chello (grön) en ört som specifikt angriper problem som vallningar och svettningar som direkt förknippas med övergångsåldern.

 

Dosering

1-2 tabletter dagligen intas med ett glas vatten

 

Innehåll

Innehåll per 1tabl  

Kinesisk kvanne 300 mg  

Rödklöver 50 mg  

Maskros 50 mg  

Kamomill 50 mg  

Rölleka 50 mg  
 

Kinesisk kvanne/Angelica sinesis, Rödklöver/trifolium pratense, Maskros/Taraxacum officinalis, Kamomill/Matricara chamomilla, Rölleka/Achillea millfolium.

 

Tabletthjälpmedel: dikalciumfosfat, mikrokristallin, cellulosa, potatisstärkelse, polyvinylpyrrolidon, magnesiumstearat, kiseldioxid, shellack. 

 

Tillverkare

Mezina 

 

Handla Chello 60tabl - Mezina billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Chello Forte Vitamin B6 120tabl - Mezina

Vårt pris: 419 Kr


Rek pris: 484 Kr
 

<< Tillbaka