Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Derma-3 120tabl - Medasta Medica

Derma-3 120tabl - Medasta Medica

Vårt pris: 251 Kr


Rek pris: 298 Kr
Tillverkare:
Medasta Medica

Produktinformation 

En sund hud är en vacker hud. För att bibehålla den krävs det mer än bara produkter som vårdar utsidan. En balanserad och hälsosam livsstil och ett regelbundet intag av rätta näringsämnen spelar en avgörande roll för att förbättra hudens vitalitet och spänst.

Derma-3 är en komplett näringsbooster som ökar cirkulationen och förser huden med en optimal kombination av vitaminer, mineraler. Huden är vårt största organ och vårt första försvar mot negativ påverkan från miljön.
 
För alla som vill ge optimal näring och samtidigt skydda huden mot inre och yttre påverkan samt skapa de bästa förutsättningarna för en hud i balans.

Dosering

Två tabletter dagligen i samband med måltid. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. Ökad blodcirkulation kan ge tillfällig hudrodnad. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas.
 
Derma-3 innehåller niacin som har en cirkulationsbefrämjande och kärlvidgande effekt för att underlätta transporten av viktiga näringsämnen. 
 

Innehåll 

Per dagsdos 2tabl:
Vitamin B1,4 mg, Vitamin B2 1,6 mg, Niacin 20 mg, Vitamin B6 1mg, Vitamin C 60 mg, Folat 0,1 mg, Vitamin E 5 mg, Zink 10 mg, Selen 10ug, extrakt av green Roiboos 70 mg, Polyfenoler från extrakt av vindruvskärna 40 mg. 

 

Handla Derma-3 120tabl - Medasta Medica billigt hos Naturligt

<< Tillbaka