Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Eye q 200ml Citron - iQmedical

Eye q 200ml Citron - iQmedical

Vårt pris: 235 Kr

Tillverkare:
iQmedical

Produktinformation

Vår kropp behöver de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6, men kan inte tillverka dem själv. Därför måste de tillföras via kosten. eye q™ innehåller en kombination av dessa fettsyror och är ett enkelt och bekvämt sätt att säkerställa det dagliga intaget.   

Fisk tre gånger i veckan?
De viktigaste omega-3 fettsyrorna är EPA och DHA. Dessa finns det framför allt rikligt av i fet fisk, som står för drygt 80 % av det totala intaget av EPA och DHA i kosten. Vi bör därför äta fet fisk minst tre gånger i veckan för att få i oss tillräckligt av dessa fettsyror.

Utvecklad av experter

eye q™ är framtagen av världens främsta fettsyraforskare och innehåller en sammansättning av omega-3 och omega-6 fettsyror, från fisk och nattljus. Fiskoljan i eye q™ innehåller dessutom en hög mängd EPA. eye q™ används idag av hundratusentals nöjda familjer runt om i världen.


Dosering 
1 tsk per dag i samband med måltid. Vid speciella tillstånd eller om det är första gången du tar eye q är den rekommenderade 3 tsk per dag i 12 veckor, därefter 1 tsk per dag.

Innehåll
EPA 186mg, DHA 58mg, GLA 20mg, Naturligt E-vit 3,2mg. Höghaltig EPA-rik marin fiskolja, äkta virgin jättenattljusolja, naturligt E-vit (d-alpha tocopherylacetat)gelatin, glycerol.

Tillverkare
iQmedical

 

Handla Eye q 200ml Citron - iQmedical billigt hos Naturligt

<< Tillbaka