Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Eye q 200ml Vanilj - iQmedical

Eye q 200ml Vanilj - iQmedical

Vårt pris: 235 Kr

Tillverkare:
iQmedical

Produktinformation

Vår kropp behöver de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6, men kan inte tillverka dem själv. Därför måste de tillföras via kosten. eye q™ innehåller en kombination av dessa fettsyror och är ett enkelt och bekvämt sätt att säkerställa det dagliga intaget.   

Fisk tre gånger i veckan?
De viktigaste omega-3 fettsyrorna är EPA och DHA. Dessa finns det framför allt rikligt av i fet fisk, som står för drygt 80 % av det totala intaget av EPA och DHA i kosten. Vi bör därför äta fet fisk minst tre gånger i veckan för att få i oss tillräckligt av dessa fettsyror.

Utvecklad av experter

eye q™ är framtagen av världens främsta fettsyraforskare och innehåller en sammansättning av omega-3 och omega-6 fettsyror, från fisk och nattljus. Fiskoljan i eye q™ innehåller dessutom en hög mängd EPA. eye q™ används idag av hundratusentals nöjda familjer runt om i världen.

Dosering 
1tsk (5ml) per dag i samband med måltid. Vid speciella tillstånd eller om det är första gången du tar eye q är den rekommenderade 3tsk per dag i 12 veckor, därefter 1tsk per dag. Doseringen ämnad både för vuxna ocg barn. Om du äter mediciner och är osäker, ber vi dig kontakta läkare.

 

Innehåll
EPA 186mg, DHA 58mg, GLA 20mg, Naturligt E-vit 3,2mg. Höghaltig EPA-rik Marin fiskolja, äkta virgin jättenattljusolja, Solrosfröolja, Vanilj naturligt E-vit (alpha tocopher accetate GMO free)

 

Tillverkare
iQmedical

 

Handla Eye q 200ml Vanilj - iQmedical billigt hos Naturligt

<< Tillbaka