Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Intimina by Lelo Raya Massagestav

Intimina by Lelo Raya Massagestav

Vårt pris: 349 Kr

Tillverkare:
Lelo by Intimina

Produktinformation

Raya är en naturligt böjd personliga massageapparat som erbjuder mångsidighet av interna och externa stimulans. Helt vattentät och belagda i endast de mjukaste kroppssäker silikon, reglage lätt att använda och nästan ljudlösa vibrationer, har 6 rytmiska lägen med 16 hastigheter för olika positiva upplevelser.

 

Liksom alla Intimina Personlig leksaker har Raya utformats för de mest enkla och intuitiva användning. För att använda, vrida handtaget på den vita linjen för att öppna och sätt sedan i två AAA-batterier (rekommenderas att du undviker att använda laddningsbara batterier eftersom kraften kommer att minska avsevärt). Den fullt låsbara 3-knappen gränssnitt gör det enkelt för dig att bläddra igenom de olika vibrationslägen och hastigheter för att hitta de inställningar som bäst passar dina behov.

 

Kom ihåg att ta hand om din leksak. Det förlänger dess livslängd och håller den fri från skadliga bakterier. Rengör alltid Raya efter användning med Intimina Intimate Tillbehör Cleaner eller annat ändamål tillverkade produkten och förvara i fodralet som ingår. 

 

 

 

Handla Intimina by Lelo Raya Massagestav billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Geishakulor Lelo Luna Beads Vaginalkulor

Vårt pris: 499 Kr

Klitorisstimulator Lelo Nea Svart

Just nu: 799 Kr

Vårt pris: 899 Kr
Lelo Mona G-Punktstav Cerise

Vårt pris: 1 449 Kr

 

<< Tillbaka