Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Jabushe Eye Cream Intensive Age Defense 15ml

Jabushe Eye Cream Intensive Age Defense 15ml
TILLFÄLLIGT SLUT
Tillverkare:
Medica Nord

Produktinformation

Jabushe Eye minimerar ålderstecknen runt ögonen och minskar rynkornas djup genom en mild koncentration av det intensivt, verksamma QAL-100, vår patenterade formula med Q10, liponsyra och acetylkarnitin som tillsammans bygger upp hudcellerna på djupet. Q10 finns naturligt i vår hud men vår egen produktion av Q10 avtar med åren. Liponsyra är ett ämne som hjälper till att bilda A-, C- och E-vitaminer i hudcellerna vilket bidrar till att förbättra hudens spänst och minska rynkornas djup. Acetylkarnitin är en aminosyra som gör att liponsyran kan verka mer effektivt och på så sätt öka hudcellernas energiproduktion.

 

Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Kommer från bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden.

 

Krämen har en lätt formula, används morgon och kväll på området runt ögonen. För att vänja din hud rekommenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Läs bipacksedeln före användning och använd krämen på det sätt vi rekommenderar.

 

Användning

Appliceras morgon och kväll efter noggrann rengöring. Används med fördel i kombination med eye lift serum för bästa effekt.
Läs produktens bipacksedel.
 
Innehåll
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Phenoxyethanol, Chondrus crispus, Xanthan Gum, Tocopherol, Parfum, Glyceryl Caprylate, Benzoic Acid, Retinyl Palmitate, Ubiquinone, Thioctic Acid, Ascorbyl Palmitate, Dehydroacetic Acid, Carnitine, Sodium Hydroxide.

 

Handla Jabushe Eye Cream Intensive Age Defense 15ml billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Jabushe Anti Wrinkle Serum 15ml

Just nu: 235 Kr

Vårt pris: 249 Kr
Jabushe Intensive Age Defense Soft 50ml

Just nu: 279 Kr

Vårt pris: 299 Kr
Jabushe Intensive Age Defense Original 50ml

Just nu: 469 Kr

Vårt pris: 499 Kr
 

<< Tillbaka