Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Lamisil Dermgel 15g - Novartis

Lamisil Dermgel 15g - Novartis

Vårt pris: 139 Kr

Tillverkare:
Novartis

Produktinformation

Vem som helst kan få fotsvamp. Tillståndet är inte farligt, men det kan ge rejäl klåda och sveda och vara svårt att bli av med. Fotsvamp börjar vanligen mellan 4e och 5te tån men kan sedan, om den inte behandlas, sprida sig till andra delar av foten och kroppen, liksom till andra människor.

 

Du behöver ett läkemedel mot svamp som Lamisil® Dermgel för att behandla din fotsvamp. Dess aktiva beståndsdel - terbinafin - hindrar svampen som orsakar infektionen från att växa och dödar den. Lamisil® Dermgel lindrar hudirritation på grund av fotsvamp på två sätt: den vårdar som en kräm och kyler som en gel. Och dess unika formulering absorberas snabbt in i huden utan att klibba. Med Lamisil® Dermgel kan du slappna av - och strax känna dig som dig själv igen.

 

Behandling

Börja med att förbereda fötterna för behandling med Lamisil® Dermgel genom att tvätta dem med varmt vatten och mild tvål. Följ upp genom att torka dem noga. Lägg ett tunt lager gel på och omkring angripen hud och gnid in lätt. Tvätta händerna efter behandlingen så att inte krämen av misstag kommer i ögonen. Följ ovanstående steg för att behandla din fotsvamp – en gång om dagen i en vecka.

 

Kom ihåg att tvätta händerna noga efter att du har använt gelen - på så sätt undviker du att svampinfektionen sprider sig till andra delar av kroppen.

 

Följ bara ovanstående steg för att behandla din fotsvamp - en gång om dagen i en vecka. 

 

Innehåll

Den aktiva substansen är terbinafin. Ett gram Lamisil Dermgel innehåller 10 mg terbinafin (1% w/w)

Övriga innehållsämnen är renat vatten, etanol 96%, isopropylmyristat, polysorbat 20, karbomer, sorbitanlaurat, bensylalkohol, natriumhydroxid, butylhydroxitoluen (E321). 

 

Får inte säljas till personer under 18 år. 

Läs noga bipacksedeln före användning.

Det här är ett receptfritt läkemedel.

 

Handla Lamisil Dermgel 15g - Novartis billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Lamisil Creme 15g - Novartis

Vårt pris: 131 Kr


Rek pris: 134 Kr
Lamisil Singeldos 1% - Novartis

Vårt pris: 169 Kr

<< Tillbaka