Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Lycq 100tuggtabl - Edio HealthCare

Lycq 100tuggtabl - Edio HealthCare
UTGÅTT
Tillverkare:
Edio HealthCare

Produktinformation

Lycq är en naturlig kolesterolsänkande tablett med dokumenterad klinisk effekt på total- och LDL-kolesterol. Lycq är effektiv, enkel att dosera, baserad på naturliga råvaror och helt utan tillförsel av onödiga triglycerider. Tuggtabletten är lätt att ta med sig och har en frisk limesmak.

 

Lycq innehåller växtsteroler från tall som har visat sig sänka kolesterolhalten i blodet. Ett regelbundet intag av växtsteroler sänker kolesterolhalten. Detta konstaterar EFSA (European Food Safety Authority) i ett utlåtande från 2009.

Växtsteroler är till sin uppbyggnad nära besläktade med kolesterol och denna likhet gör att de tas upp via mag/tarmkanalen hos människan. Upptaget av växtsteroler blockerar kolesterolupptaget med 30-50% från mag/tarmkanalen och halten av LDL-kolesterol i blodet sjunker.

Växtsteroler har en annan  verkningsmekanism än statiner och ger som tillägg till dessa en bättre kolesterolsänkande effekt än en dubblering av statindosen (May Clinic Proceedings, Aug 2003). Personer som använder läkemedel mot höga kolesterolvärden ska kontakta behandlande läkare innan växtsteroler läggs till.

 

Dosering

1-2 tabletter morgon och kväll. Vid behov upp till 6 tabletter per dygn.

Innehåll

Per dagsdos:2 tabletter motsvarar 1 gram tillsatta växtsteroler.

 

 


 

Handla Lycq 100tuggtabl - Edio HealthCare billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Bio-Rödris 60tabl - Pharma Nord

Vårt pris: 116 Kr

R-ALA Liponsyra 60kaps - Great Earth

Vårt pris: 239 Kr

<< Tillbaka