Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

MethodDraine Silhoette 250ml - Ortis

MethodDraine Silhoette 250ml - Ortis
UTGÅTT
Tillverkare:
Baltex

Produktinformation

MethodDraine Silhoette  är ett kosttillskott för din figur, och innehåller extrakt av röda vinblad som stödjer viktreducering och kan bidra till att minska celluliter. MethodDraine Silhoette innehåller också älgört som främjar kroppens utdrivande funktioner och har en god smak av körsbär. 


MethodDraine Silhoette har dokumenterad effekt, men det är viktigt att komma ihåg att alla viktminskningskurer är en förstärkning av egna ansträngningar. Det är fortfarande viktigt att du rör på dig och äter sunt och välbalanserat under kuren för att resultatet ska bli optimalt. Det kommer att öka dina chanser att lyckas med ditt mål. 

 

Observera!

På grund av förekomst av jod i blåstångsextraktet, kan Methoddraine Detox tabletter, Plommon, Äpple, Hallon/Tranbär, Persika/Citron INTE rekommenderas till personer med överaktiv sköldkörtel eller jodallergi


Dosering 

Skaka flaskan väl före användning. Blanda MehodDraineSlim i ett glas vatten: Dag 1 till 7: 12ml utspätt i vatten före frukost.
Dag 8 till 14: 2x12ml utspätt i vatten/dag. 12ml före frukost. 12ml före lunch.

 

Målsättning Efter den första kuren på 14 dagar rekommenderas ytterligare en kur för att undvika en viktökning orsakad av jojo-effekten. Bland 12ml i ett glas vatten och drick före frukost i 20 dagar.


Innehåll 

Koncentrerad äpple och druvjuice, vatten, torkade örtextrakt (4,2%): älgört (Spiraea ulmaria 1,7%, grönt kaffe (Cafea sp. 1,3%) (400mg/24ml), röda vinblad (Vitis vinifera 1,2%), Maltodextrin, Körsbärsmak. Inget socker, konserveringsmedel eler sötningsmedel tillsatt. 

Handla MethodDraine Silhoette 250ml - Ortis billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Björklövsextrakt 200ml - Weleda

Vårt pris: 135 Kr


Rek pris: 173 Kr
SuperGreens 30port 250g - Helhetshälsa

Vårt pris: 375 Kr


Rek pris: 415 Kr

<< Tillbaka