Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Professional Nagelsvampbehandling 3,8ml

Professional Nagelsvampbehandling 3,8ml

Vårt pris: 265 Kr

Tillverkare:
Scholl

Produktinformation

En nagelsvampbehandling som tränger djupt in i nageln och har en svampdödande effekt. Dödar 99,9% av nagelsvamparna genom att förändra pH-värdet och göra svampens miljö ogästvänlig. Den hjälper även till att förebygga spridning samt hindrar att besvären kommer tillbaka.

De fem medföljande engångsfilarna tar försiktigt bort det översta lagret av nageln. Nageln blir då enklare för vätskan att penetrera så den når hela vägen till infektionen. Filarna går inte att skjuta tillbaka in i behållaren tack vare Scholls unika teknik. På det viset förhindras att filarna används igen och att nagelsvampen kommer tillbaka eller sprids vidare.
 

Användning

Behandlingsfas Syfte: Att döda svampen och behandla infektionen. Tid: Under 4 veckor. Hur: Fila en gång i veckan. Applicera vätskan en gång per dag. Skyddande fas Syfte: Förhindra spridning och uppkomst av ny svamp. Tid: Upp till 9 månader. Hur: Applicera vätskan en gång per vecka.
 

Varningstext

Undvik kontakt med ögon och hud. Avbryt användningen om irritation uppträder. Sätt alltid tillbaka locket efter användning. För att undvika spridning av infektionen, återanvänd inte nagelfilarna. Endast för utvärtes bruk. Använd inte på skadad hud eller för att behandla andra fotbesvär. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras ej i temperaturer över 25ºC.

 

Handla Professional Nagelsvampbehandling 3,8ml billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Baby Foot 1timme 2x35ml

Vårt pris: 184 Kr


Rek pris: 216 Kr
Lamisil Singeldos 1% - Novartis

Vårt pris: 199 Kr

<< Tillbaka