Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Silicea Original Gel 500ml - Hübner

Silicea Original Gel 500ml - Hübner

Vårt pris: 198 Kr

Tillverkare:
Octean

Produktinformation

Kisel finns överallt i naturen där flexibilitet, styrka och elasticitet finns. Utmärkande för Original Silicea är att den innehåller en hög koncentration mineraliskt kisel i form av finfördelad kiseldioxid. Original Silicea finns som kapslar och som kiselgel och varje dagsdos innehåller 420 mg mineralisk kiseldioxid motsvarande hela 196 mg ren kisel. Ingen annan produkt på marknaden innehåller så stora mängder mineraliskt kisel.

 

Ännu bättre med biotin och nyttiga mineraler

Förutom kisel innehåller Original Silicea noga utvalda vitaminer och mineraler för hårets, hudens och naglarnas välbefinnande. Kapslarna innehåller zink som bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar. Kapslarna innehåller dessutom selen och mangan. Selen bidrar till att bibehålla normala naglar. Mangan har betydelse för normal bildning av bindväv och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Både kapslarna och kiselgelen innehåller dessutom biotin som bidrar till att upprätthålla normalt hår och normal hud. Kiselgel bildas av kisel och syre tillsammans med vatten och innehåller inga konserveringsmedel.

 

Lite tålamod

Både hår och naglar växer långsamt, ett friskt hårstrå växer drygt 0,3 mm per dygn och en nagel växer ungefär 0,1 mm. För resultat på hår, hud och naglar rekommenderas minst två månaders behandling med Original Silicea, gärna längre.

 

Dosering

Vuxna och barn över 12år: Ett dosmått (15ml) dagligen uppblandad i lite vatten eller juice.

 

Innehåll

Kiseldioxid, Biotin (Vitamin B7). 

Innehåll per matsked (15ml) 420 mg kiseldioxid (196 mg kisel), biotin 7,5 μg (15 % RDI).  

 

 

 

Handla Silicea Original Gel 500ml - Hübner billigt hos Naturligt

 
Relaterade Produkter
Silicea Original 30kaps - Hübner

Vårt pris: 179 Kr

Silicea Original 60kaps - Hübner

Vårt pris: 298 Kr

<< Tillbaka