Hälsokost

Produktkategorier
Fler erbjudanden

<< Tillbaka  

Super C Complex 1000mg 90tabl - Great Earth

Super C Complex 1000mg 90tabl - Great Earth

Vårt pris: 215 Kr

Tillverkare:
Great Earth & Great Body

Produktinformation
Super C-Complex produkter innehåller buffrad C-vitamin (kalcium polyaskorbat), askorbinsyra och askorbylpalmitat och är syraneutral. Super C Complex är en depåtablett som ger en gradvis utsöndring upp till 8 timmar. Det är bioflavonoiderna som gör denna produkt till ett 'C-complex'. Citrusbioflavonoiderna i Super C-Complex är en blandning av apelsin, citron, lime, grapefrukt och mandarin tillsammans med hesperidin, rutin och quercetin. Denna blandning av bioflavonoider anses ge en bättre synergistisk aktivitet än enbart citrusbioflavonoider från en källa. Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till normal kollagenbildning för benstommens normala funktion.

PreOxy-formulan är tillsatt för att bidra till att som skydda C-vitaminet från att oxidera och behålla vitaminet stabilt.

Dosering
1 tablett/dag

 

Innehåll
En tablett ger: 1 000 mg vitamin C och 100 mg kalcium, Vitamin C i detta tillskott kommer från askorbinsyra, askorbylpalmitat och estrifierat kalcium polyaskorbat. Dessutom bioflavonoider från följande källor; apelsin 100mg, citron 100mg, lime 100mg, grapefrukt 100mg, tangerin 100mg, hesperidin/quercitin komplex 50mg, rutin 50mg. Cellulosa, xantan gummi, magnesium stearat och kisel.

Tillverkare
Great Earth 

 

Handla Super C Complex 1000mg 90tabl - Great Earth billigt hos Naturligt

<< Tillbaka